Tarptautinio projekto „HERIT-APP“ darbai prasidedant naujiems mokslo metams

      Prasideda nauji mokslo metai, tęsiasi projekto „HERIT-APP“ darbai. Rugpjūčio 31 dieną susirinko pasitarti projekte dalyvaujančios mokytojos. Buvo aptarta, kas jau nuveikta, kokie iššūkiai ir planai laukia. Kadangi pasaulinė pandemija tęsiasi, ji koreguoja ir projekto darbus. Rugsėjo, spalio mėn. turėję  įvykti vizitai į Vengriją, Čekiją yra atšaukiami, todėl reikėjo apmąstyti siūlymus, kokios veiklos būtų įgyvendinamos virtualioje erdvėje.

      Mokytojos nusprendė savo projekto partneriams siūlyti surengti vaizdo konferenciją, kurios metu Vengrijos ir Čekijos šalių  atstovai pristatytų objektus, kurie buvo numatyti aplankyti vizitų metu. Taip pat buvo siūlymas, kad čekai ir vengrai paruoštų kahoot programėlėje klausimus apie savo šalį, o visi partneriai galėtų sužaisti šį pažintinį žaidimą.

      Taip pat buvo aptarti ir mūsų mokinių laukiantys darbai: reikia išversti tekstus apie čekų ir ispanų pristatytus paveldo objektus; parašyti virtualioje aplinkoje Twinspace sveikinimus su mokslo metų pradžia. Taip pat buvo aptarti mokinių, aktyviai ir atsakingai dalyvausiančių projekte, skatinimo kriterijai.

 

Informaciją parengė Jolanta Antanavičienė ir Jūratė Skomantienė