ISM Verslo klasės uždarymo renginys

2020–2021 mokslo metai unikalūs naujomis galimybėmis. Džiugu, kad gimnazijos abiturientai mokėsi ekonomikos ir verslo temų neįprastu būdu. Kartą per mėnesį ISM dėstytojai susitikdavo tiesioginėse pamokose, dalindavosi savo žiniomis įvairiausiomis temomis. Mokiniams nauda labai akivaizdi. Be to, kad mokymasis tapo įdomesniu, kiekvienas mokinys gavo „Verslo klasės“ baigimo pažymėjimą, kurie pridės 0,3 balo stojant į ISM.

Balandžio 15 d. uždarymo renginys vyko ZOOM platformoje. Dalyvių buvo daugiau nei 300. Renginio vedėjai pristatė projekto rezultatus, kvietė žaisti protmūšį, o žaidimo nugalėtojus apdovanojo rėmėjų prizais.

Buvo atlikta apklausa, kurios rezultatai patvirtino, kad „Verslo klasės“ labai naudingas projektas, kurio ir kitais metais tikisi mokiniai.

Be to, renginio metu ne kartą skambėjo mūsų alumnės Smiltės vardas. Gera, kai mokiniai atranda savo kelią, ir jau pirmajame universiteto kurse bendruomenę džiugina puikiais rezultatais, kūrybiškumu bei veiklumu. Smiltė – geriausia mūsų gimnazijos „vizitinė kortelė“ ISM universitete.

Informaciją parengė ekonomikos mokytoja L. Stašauskienė