Šimtadienis

Šimtadienis – linksmiausia mokyklinių dienų pabaigos diena, kai gali iš širdies pasilinksminti su mokyklos draugais bei mokytojais, nes iki abitūros egzaminų liko net (tik!) 100 dienų. Arba tai – viena liūdniausių dienų gyvenime, kai labai aiškiai supranti – „vaikystė baigės juk“…
Liko paskutinės 100 dienų iš ilgų dvylikos mokyklinių metų. Laikas, praleistas čia tarp taip gerai pažįstamų gimnazijos sienų, su mylimais draugais ir rūpestingais mokytojais, yra pats įsimintiniausias.
Kad šimtadienis būtų dar linksmesnis ir įspūdingesnis, prie jo organizavimo prisidėjo III klasių mokiniai. Plušėdami jie ruošė programą ir puošė gimnazijos erdves.
Šių metų tema – „Vaikystės žaidimai. Superfinalas“. IV klasių kabinetai, erdvė prie mokyklos įėjimo ir aktų salė papuošta vaikystės žaidimų atributais – minkštais žaislais, vilkeliais, domino.
Renginio metu dvyliktokai galėjo dar kartą pasijusti vaikais, prisiminti senas svajones ir žaisti žaidimus. Iš naujo atgijo muzikinė kėdutė, vas-ki-čy, katė ir pelė.
Palikdami vaikystę ir jos svajones toli praeity, vedami naujų tikslų ir vilčių, abiturientai paliko aktų salę. Tikimės, kad linkėjo sau: „Būkim vaikai, svajokime kaip vaikai…”

Informaciją parengė III E klasės mokinė Greta