Online iššūkis moksleiviams | accelerator_x bootcamp 2021

2021-10-01 vyko nuotolinė stovykla versliam jaunimui. Gabijos gimnazijos III klasių mokiniai apie iššūkį kabėjo taip: „Patiko, bet tikrai nebuvo lengva…Dabar jau žinočiau, ką daryti kitaip. Patiko klausytis kitų mokinių pristatymų. Išgirdau labai unikalių idėjų. Įdomu buvo bendrauti su mentore.““

Lietuvos Junior Achievement apie vykusį renginį rašo taip: Ką reiškia užlipti ant scenos? O jeigu dėl to sprendžiasi tavo verslo likimas? Visa tai išbandė mūsų #ChallengetheChallenge dalyviai accelerator_x pasaulyje.

Virtualioje #ChallengetheChallenge scenoje daugiau nei 100 komandų pristatė savo išdirbtas idėjas. Per 12 valandų dalyviai išnarpliojo bauginančią pasaulio problemą, sugalvojo genialią verslo idėją, pagamino jai prototipą, sukaupė visą drąsą ir idėją pristatė verslo komisijai. Kokių dar įrodymų reikia, kad Lietuvos ateities karta — beprotiškai antrepreneriška? Komandoms visą dieną padėjo stipri mentorių komanda, kuri svarbiausiomis akimirkomis paskatindavo siekti daugiau. Labai rimtos supergalios!

Daugiau apie projektą Pradėk savo verslą! „AcceleratorX‟ – LJA

 

Informaciją parengė ekonomikos mokytoja L.Stašauskienė